Bra att veta

PRESENTKORT

Vi säljer även presentkort på valfri behandling eller belopp. Perfekta presenten som gör vem som helst glad och snyggare!!

 

AVBOKNING/DEBITERING

Om du vill avboka din tid, tänk på att göra det i god tid. Görs avbokning samma dag eller om du uteblir kan du bli debiterad med upp till 70 %.  (OBS Så länge pandemin pågår debiter vi inte vid sena avbok som gäller sjukdom, men vi ser gärna att du hör av dig så snart du vet att du inte kan komma)
Vi ser helst att du avbokar senast 48 timmar före bokad tid, och om du ska avboka eller omboka, kan du göra det själv via hemsidan fram till 24 timmar innan bokad tid. Följ länken längst ner i mailet du fick som bokningsbekräftelse.
Vi är tacksamma om det sker tidigare än så, eftersom alla avbokningar kan innebära förlust för oss om vi inte får in en ny kund med kort varsel.
För att hjälpa dig att komma ihåg din tid om du bokar den långt i förväg, har vi påminnelse via mail och sms.

 

TA MED BARN VID BEHANDLING

Om du behöver ta med ditt barn vid ditt besök vill vi att du meddelar oss innan. Speciellt om barnet är litet och kan kräva din uppmärksamhet. Det kan göra att behandlingen tar extra tid, och då är det viktigt att vi vet det. Det kan bli så att det kostar något mer, eftersom våra priser baseras bl.a på tid.
Om du inte meddelat oss innan kan det bli så att vi inte hinner göra allt som du bokat, om tiden inte räcker till.