Färgbehandlingar

Färgbehandlingar

Vi jobbar med Avedas färg som har upp till 98% naturligt innehåll. Är väldigt skonsam och ger otrolig glans. Samma möjligheter trots naturligt innehåll. (bla rött te, grönt te, majs, ricinfrön, solrosor, jojobaolja, kokos, babassuolja m.m , allt hållbart ekologiskt odlat såklart).

Konsultera gärna med oss för att veta vilken behandling som passar just dig. Vissa gånger kan du boka en längre och vissa gånger en kortare för en uppfräschning.

Var beredd på att om du bokat för lite tid, kanske vi inte hinner göra det du önskar.

OBSERVERA! Vi färgar ingen under 16år, endast slingor i målsmans närvaro.

Är du under 18 år behöver vi målsmans godkännande före färgbehandling. Vi ser helst att målsman är närvarande under konsultationen vid första besöket samt vid större färgförändring.

MENY

Färgning express 45min fr.695kr
Endast för stamkunder. Passar dig som vill ha en uppfräschning på din befintliga hårfärg, med en nyansering. Styling i mån av tid. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 75min fr.1100kr

 

Färgning snabbfix 75min fr.1050kr
Endast för stamkunder med recept. Bottenfärg max 2cm, ej ljusarefärgning. Styling i mån av tid. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 105min fr. 1485kr Går inte att boka online.

 

Färgning Enkel 90min fr. 1195kr
Passar dig som vill göra bottenfärg, ej tid för slingor, avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 120min fr. 1625kr

 

Färgning Normal 105min fr. 1495kr
Passar dig som vill färga hela håret eller fylla på befintliga slingor med fokus på överhåret. Avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 135min fr. 1800kr

 

Färgning extra 120min fr.1750kr
Passar dig som vill göra slingor i hela håret eller kombinera slingor och färg. Avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling..
Med klippning 150min fr.2150kr

 

Färgning avancerad 150min fr.2130kr
Passar dig som har långt och/eller tjockt hår, och vill göra en större färgförändring. Kombination av slingor och färg. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.
Med klippning 180min fr.2450kr

 

 Balayage långt hår 150min fr 2130kr

Passar dig som vill ha en naturlig look med djup i botten och ljusare längder. Frihandsteknik där vi målar ditt hår med blekning. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 180min  fr.2450kr

 

Balayage, axellängd eller kortare 135min fr.1850kr

Passar dig som vill ha en naturlig look med djup i botten och ljusare längder. Frihandsteknik där vi målar ditt hår med blekning. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

Med klippning 150min fr.2130kr

Vid avancerad klipp eller ny frisyr välj 15 min extra tid i tilläggstjänster.

 

Utöver 3 timmar är priset 350kr per halvtimme+ extramaterial.

 

Avfärgning med infärgning 180min fr.2750kr

Första steget från färgat mörkt till ljusare. Avfärgning och efterföljande toning eller slingor. Begränsat med resultat kan uppnås på denna tid.

Med klippning 210min fr.3100kr

 

Avfärgning, infärgning avancerad, heldag 8 timmar. från 6000kr

Från mörkt till ljusare i flera steg och olika behandlingar. Olaplex och vård kan krävas och tillkommer i priset. Din kvalitet är avgörande för hur många steg uppljusning som är möjlig.  Klippning i mån av tid. Observera att denna behandling bokas via salongen och kräver förskottsbetalning på 50% av priset, eftersom vi avsätter en heldag.