Färgbehandlingar

Färgbehandlingar

Vi jobbar med Avedas färg som har upp till 98% naturligt innehåll. Är väldigt skonsam och ger otrolig glans. Samma möjligheter trots naturligt innehåll. (bla rött te, grönt te, majs, ricinfrön, solrosor, jojobaolja, kokos, babassuolja m.m , allt hållbart ekologiskt odlat såklart).

Konsultera gärna med oss för att veta vilken behandling som passar just dig. Vissa gånger kan du boka en längre och vissa gånger en kortare för en uppfräschning.

Var beredd på att om du bokat för lite tid, kanske vi inte hinner göra det du önskar.

OBSERVERA! Vi färgar ingen under 16år, endast slingor i målsmans närvaro.

Är du under 18 år behöver vi målsmans godkännande före färgbehandling. Vi ser helst att målsman är närvarande under konsultationen vid första besöket samt vid större färgförändring.

MENY

OBS! Vi har under en tid testat 15 min extra (utan extra kostnad) på de flesta behandlingar, då vi märkt att det tar längre tid med dagens tekniker och många behöver nyanseras . Så nu har vi lagt på denna tid och motsvarande pris på de behandlingarna vi behöver mer tid på. Observera att du måste välja till extra styling med platt-eller locktång om du vill vara riktigt säker på att få det, då det endast ges i mån av tid.

“Färgning express” 45min fr.695kr
Endast för stamkunder. Passar dig som vill ha en uppfräschning på din befintliga hårfärg, med en nyansering. Styling i mån av tid. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling,  även extra styling med platt-eller locktång

“Med klippning” 75min fr.1100kr

 

“Färgning snabbfix” 75min fr.1050kr
Endast för stamkunder med recept. Bottenfärg max 2cm, ej ljusarefärgning. Styling i mån av tid. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling, även extra styling med platt-eller locktång

“Med klippning” 105min fr. 1485kr Går inte att boka online.

 

“Färgning Enkel” 90min fr. 1195kr
Passar dig som vill göra bottenfärg, ej tid för slingor, avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling, även extra styling med platt-eller locktång

“Med klippning” 120min fr. 1625kr

 

“Färgning Normal” 120min fr. 1650kr
Passar dig som vill färga hela håret eller fylla på befintliga slingor med fokus på överhåret. Avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling, även extra styling med platt-eller locktång

“Med klippning” 150min fr. 1950kr

 

“Färgning extra” 135min fr.1900kr
Passar dig som vill göra slingor i hela håret eller kombinera slingor och färg. Avslutas med enklare styling. Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling, även extra styling med platt-eller locktång
“Med klippning” 165min fr.2300kr

 

“Färgning avancerad” 165min fr.2280kr
Passar dig som har långt och/eller tjockt hår, och vill göra en större färgförändring. Kombination av slingor och färg. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.
“Med klippning” 195min fr.2600kr

 

 “Balayage långt hår” 165min fr 2280kr

Passar dig som vill ha en naturlig look med djup i botten och ljusare längder. Frihandsteknik där vi målar ditt hår med blekning. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

“Med klippning” 195min  fr.2600kr

 

“Balayage, axellängd eller kortare” 150min fr.1975kr

Passar dig som vill ha en naturlig look med djup i botten och ljusare längder. Frihandsteknik där vi målar ditt hår med blekning. Avslutas med enklare styling.  Vill du ha olaplex måste du välja det som tilläggsbehandling.

“Med klippning” 180min fr.2450kr

Vid avancerad klipp eller ny frisyr välj 15 min extra tid i tilläggstjänster.

 

Utöver 3 timmar är priset 350kr per halvtimme+ extramaterial.

 

“Avfärgning med infärgning” 195min fr.2750kr

Första steget från färgat mörkt till ljusare. Avfärgning och efterföljande toning eller slingor. Begränsat med resultat kan uppnås på denna tid.

“Med klippning” 240min fr.3350kr

 

“Avfärgning, infärgning avancerad”, heldag 8 timmar. från 6000kr

Från mörkt till ljusare i flera steg och olika behandlingar. Olaplex och vård kan krävas och tillkommer i priset. Din kvalitet är avgörande för hur många steg uppljusning som är möjlig.  Klippning i mån av tid. Observera att denna behandling bokas via salongen och kräver förskottsbetalning på 50% av priset, eftersom vi avsätter en heldag.