Bra att veta

VI VÄRNAR OM MILJÖN

Vi jobbar med Avedas produkter och deras hårfärg som har upptill 98% naturligt innehåll. De innehåller inga farliga gifter och är uppbyggda av hållbart odlade ingredienser.
Vi sopsorterar allt avfall.

 

PRESENTKORT

Vi säljer även presentkort på valfri behandling eller belopp.
Perfekta presenten som gör vem som helst glad och snyggare!!

 

ELEVER

Torsdagar och Fredagar gör Nellie från Frisörskolan sin praktik hos oss. Nellie går tredje året och med vår vägledning utför hon enklare behandlingar till reducerat pris. Ring för bokning. V 42 har vi även en andraårselev, Tuva, som har praktik hela veckan.

 

AVBOKNING/DEBITERING

Om du vill avboka din tid, tänk på att göra det i god tid. Görs avbokning samma dag eller om du uteblir kan du bli debiterad med upp till 70 %.
Vi ser helst att du avbokar senast 48 timmar före bokad tid, och om du ska avboka eller omboka, kan du göra det själv via hemsidan fram till 24 timmar innan bokad tid. Detta gör det via länken längst ner i mailet med din bokningsbekräftelse. (kräver att vi har din mail inlagd såklart)
Vi är tacksamma om det sker tidigare än så, eftersom alla avbokningar kan innebära förlust för oss om vi inte får in en ny kund med kort varsel.
För att hjälpa dig att komma ihåg din tid får du påminnelse både via mail och sms.

 

FÄRG och PERMANENT PÅ UNGA

Vi färgar ingen under 12år.
Vi helfärgar ingen under 16år, endast slingor i målsmans närvaro.
Är du över 16 men under 18 år behöver vi målsmans godkännande före färgbehandling. Vi ser helst att målsman är närvarande under konsultationen och betalningen vid första besöket samt vid större färgförändring.
Vi permanentar ingen under 12 år.
Vi permanentar ingen under 18år, utan målsmans godkännande och närvaro vid konsultation och vid betalning.

 

TA MED BARN VID BEHANDLING

Om du behöver ta med ditt barn vid ditt besök vill vi att du meddelar oss innan. Speciellt om barnet är litet och kan kräva din uppmärksamhet. Det kan göra att behandlingen tar extra tid, och då är det viktigt att vi vet det. Det kan bli så att det kostar något mer, eftersom våra priser baseras bl.a på tid.
Om du inte meddelat oss innan kan det bli så att vi inte hinner göra allt som du bokat, om tiden inte räcker till.