Bra att veta

INFORMATION OM VÅRA RUTINER KRING Covid19.

-Vi följer folkhälsomyndighetens anvisningar.

-Nu använder vi i personalen munskydd eller visir vid alla behandlingar, och erbjuder alla kunder ett munskydd om önskas.

-Vi jobbar endast friska, och stannar hemma vid minsta symptom, som hosta, feber, snuva, halsont, huvudvärk. Detsamma gäller våra kunder. Vi tar inte emot kunder som inte är fullt friska.

– Vi vill att alla kunder tvättar sina händer vid ankomst samt tillhandahåller handsprit i väntrummet.  Samma rutiner gäller oss i personalen som tvättar händerna regelbundet samt använder handsprit.

– Vi rengör arbetsplats och schamponering med tvättsprit mellan varje kund, samt använder rena kappor och handdukar. Alla verktyg spritas mellan varje kund. Vi använder handsprit mellan varje kund, samt jobbar extra luftigt i lokalen, med mer avstånd.

-Vi har lagt på en kvart på vissa behandlingar för att få mer tid att rengöra, men tyvärr kan det ändå ibland ske att det blir lite förseningar med alla extra rutiner.  Vi har försökt lägga vårt schema så att vi inte ska jobba för många samtidigt.

-Vi spritar även allmänna ytor regelbundet, men om du själv är extra orolig kan du erbjudas handskar under vistelsen.

-Om du är i riskgrupp ser vi gärna att du undviker att besöka oss, speciellt under ordinarie tider när det är fler människor i lokalen. Hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att ordna ett exklusivt besök till dig, då du är ensam i salongen, eller åtminstone en tid när vi är färre som jobbar. Maila på info@camco.nu eller ta det med din egna frisör på salongen.

 

VI VÄRNAR OM MILJÖN

Vi jobbar med Avedas produkter och deras hårfärg som har upptill 98% naturligt innehåll. De innehåller inga farliga gifter och är uppbyggda av hållbart odlade ingredienser.

Vi sopsorterar allt avfall.

 

PRESENTKORT
Vi säljer även presentkort på valfri behandling eller belopp.

Perfekta presenten som gör vem som helst glad och snyggare!!

 

AVBOKNING/DEBITERING

Om du vill avboka din tid, tänk på att göra det i god tid. Görs avbokning samma dag eller om du uteblir kan du bli debiterad med upp till 70 %. (OBS under denna Corona-tid debiter vi inte vid sena avbok som gäller sjukdom, men vi ser gärna att du hör av dig så snart du vet att du inte kan komma)

Vi ser helst att du avbokar senast 48 timmar före bokad tid, och om du ska avboka eller omboka, kan du göra det själv via hemsidan fram till 24 timmar innan bokad tid. Detta gör det via länken längst ner i mailet med din bokningsbekräftelse. (kräver att vi har din mail inlagd såklart)
Vi är tacksamma om det sker tidigare än så, eftersom alla avbokningar kan innebära förlust för oss om vi inte får in en ny kund med kort varsel.
För att hjälpa dig att komma ihåg din tid får du påminnelse både via mail och sms.

 

TA MED BARN VID BEHANDLING

Om du behöver ta med ditt barn vid ditt besök vill vi att du meddelar oss innan. Speciellt om barnet är litet och kan kräva din uppmärksamhet. Det kan göra att behandlingen tar extra tid, och då är det viktigt att vi vet det. Det kan bli så att det kostar något mer, eftersom våra priser baseras bl.a på tid.
Om du inte meddelat oss innan kan det bli så att vi inte hinner göra allt som du bokat, om tiden inte räcker till.