Hairtalk/BHBD extensions

Före/Efter förtjockning (1-2 paket)

Före/efter förlängning ( 3-5 paket)

 

Vi jobbar med extensions från Hairtalk och BHDB

Vi följer vår leverantörs rekommenderade priser.

Priset beror på hårlängd, typ av fäste, färg och antal slingor.

Priset baseras på tidsåtgång, sen tillkommer håret.

Vid omsättning baseras priset på tidsåtgång, och det styrs av mängd hår, hur det sitter och om det ska tvättas och stylas.

–Nyhet! Nu kan du boka omsättning via webbokning. Glöm inte att välja till tvätt och styling, samt övriga tilläggstjänster som erbjuds.

Välkommen in till oss för en konsultation!

Då vi inte har håret på lager, behöver du komma in och beställa önskad nyans, och det tar ca 3 dagar innan du kan göra din bokning.

OBSERVERA: Är du ny kund hos oss men vill göra en omsättning som du gjort på annan salong behöver du besöka oss för bokning, så vi ser hur ditt hår ser ut och hur fästena är. Vi sätter inte i löshår med eget införskaffat hår. 

Hairtalk:

Hairtalk är världens första tejpextensionsmetod och grundades i Tyskland 2005.  Hairtalk är en mycket skonsam metod och erhåller patent på både fästen, tejp och infärgning.

För mer info besök deras hemsida:http://www.hairtalk.se

BHBD:

Alla BHBD extensions är av högsta hårkvalité. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar ens egen hårkvalitet, och stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt; det sväller inte, trasslar sig inte, har tunna slitstarka fästen och kräver minimal inklippning.

~ Det unika med BHBD extensions.

HÅR AV BÄSTA KVALITET – 100 % Remy. Etiskt handlat hår. Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden. Ingen ytskiktsbehandling, fjällskiktet är kvar. 29 unika färger som kan kombineras till över 450 olika nyanser.
3 längder: 35 cm 50 cm och 60cm. Produkterna är utvecklade for att bevara hårets kvalitet, månad efter månad

SKONSAM TEJP – Tejp som är utvecklad för håret – inte huden. Kan sättas i de allra tunnaste håren och inga tejprester fastnar. Basen på fästena är 3 cm och detta för att minimera belastningen på håret.

TIDSOPTIMERING – Effektiv isättning och omsättning.