Hairtalk/extensions

Vi jobbar med Hairtalks patenterade tejp-teknik.

Den är väldigt skonsam för ditt eget hår, och håret har hög kvalitet och framställs genom etisk handel. (ett internt regelverk som strävar efter att agera på ett etiskt och socialt hållbart sätt)

Du kan använda samma hår 6-12 månader , som du fäster om var 6-8e vecka. (om du inte följer alla skötselråd kan håret behöva bytas efter 6 månader)

Du kan välja att förlänga ditt hår med 25, 40 eller 55 cm, då behövs minst 4 paket hår, ibland 5-6 paket om du har väldigt tjockt hår.

Du kan även välja att göra ditt hår tjockare, och det klipps då i samma längd som ditt egna hår. Då behövs 1-2 paket.

Vi följer Hairtalks rekommenderade priser. Vi har valt att inte skriva ut dem här, eftersom det är så olika priser beroende på hårlängd, typ av fäste, färg och antal slingor. Arbetet baseras på tidsåtgång, sen tillkommer håret. Vid omfästning baseras priset på tidsåtgång, och det styrs av mängd hår, hur det sitter och om det ska tvättas och stylas.

Välkommen in till oss för en konsultation!

Då vi inte har håret på lager, behöver du komma in och beställa önskad nyans, och det tar ca 3 dagar innan du kan göra din bokning. OBSERVERA: Är du ny kund hos oss men vill göra en omsättning som du gjort på annan salong behöver du besöka oss för bokning, så vi ser hur ditt hår ser ut och hur fästena är. Vi sätter inte i löshår med eget införskaffat hår. 

Mer info om Hairtalk, besök deras hemsida:http://www.hairtalk.se